Tarot

Workshop Tarot

De Tarot is een eeuwenoud systeem van 78 kaarten. Via de afbeeldingen en symbolen op de tarotkaarten wordt snel verbinding gemaakt met het onbewuste en hetgeen daar ligt opgeslagen.

Het werken met de kaarten is een methode om onbewuste drijfveren, twijfels, angsten en/of wensen bewust te maken. Dit geeft inzicht in het eigen functioneren, structuur en richting welke kant op te gaan. Uit het donker, in het licht!

Neem gerust contact op voor een individueel consult of aanvullende informatie.

Workshop | Cursus Tarot

Altijd al meer willen weten over de Tarot?  Er staan weer workshops  op de agenda. De workshop biedt  een eerste kennismaking met de Tarot. En/of je kunt een cursus volgen om de basisvaardigheden te leren die nodig zijn om zelf met de Tarot aan de slag te gaan. De workshop en de cursus bestaan uit een theoretisch en praktisch gedeelte om vertrouwd te raken met de kaarten van de grote en de kleine Arcana. 

Cursus Volksuniversiteit 2023: Zaterdag 4, 11, 18 en 25 november Van: 10.30 – 12.30 uur Kosten: € 90,- (incl Btw) per persoon Locatie: Bibliotheek Huizen – Plein 2000. Aanmelden en aanvullende informatie: https://www.volksuniversiteithetgooi.nl/ontspanning/algemeen/tarot-lezen. DEZE CURSUS IS VOL, ZIE januari 2024

Cursus Volksuniversiteit 2024zaterdag 13, 20, 27 januari en 3 februari Van: 10.30 – 12.30 uur Kosten: € 90,- (incl Btw) per persoon Locatie:  Bibliotheek Huizen – Plein 2000.

Workshop op maat voor besloten groepen? Iemand verrassen met een cadeau consult? 

Neem contact met mij op.

Workshop Tarot

Ontdek wie je bent!

Ben jij nieuwsgierig naar jouw drijfveren en waarom je de dingen doet zoals je ze doet?

https://analytics.google.com/analytics/web/#/p366602096/reports/intelligenthome